joi, 6 ianuarie 2011

Turce da crumpi (Pogacele de cartofi)

avem nevoie de : 500 gr.cartofi fierti,scursi si lasati la rece cateva ore
1 iaurt (150 ml),1 ou,1 pic drojdie uscata,1 lingurita sare,1 lingura untura,300 gr.faina (aprox,cat sa nu lipeasca aluatul)
se lasa 30 de min la odihnit,apoi se intinde nu prea subtire,aprox 1 cm,se taie cu paharul rotund,se ung cu ou si se presara dupa preferinte : rozmarin,chimion,susa,sare,se coc aprox.40 de min.

4 comentarii:

mirela spunea...

FAIN ARATA TURCILE ASCEA,,,,DA TARE MULTA VREME NU LE-AM MAI FACUT!!!EU MAI PUN SI TELEMEA IN MIJLOC,,,,SAU DULCI CU PEZMET DA PRUNE!!!!TE PUP DRAGA SI LA MULTI ANI SI TIE CU TOT BINELE DIN LUME!!!!

Un dulce aromat spunea...

Banateanco o portie si pentru mine,foarte faine .Te pup

mihaela spunea...

daca nu veneam aseara din romania sigur salivam la turcele tale.
la multi ani si un 2011 asa cum ti-l doresti!
te pup

Claudia-Maria spunea...

Mirela,Nela,Mihaela va pup si eu si va doresc toate cele bune in Noul An!

Trimiteți un comentariu