pentru aluat avem nevoie de :3 oua,100 ml.ulei,zahar vanilat,coaja de lamaie,5 linguri zahar,un cub drojdie,un iaurt natur,300 ml.lapte si faina aprox.800 grame.
umplutura : 200 gr.nuca,100 ml,lapte,3 linguri zahar si scortisoara
aluatul dospit:
se intinde aluatul,se taie 4 bucati,care se intind,se ung cu pasta de nuca si se ruleaza
urmeaza impletitura in patru (dupa clipul LAUREI LAURENTIU)
se unge cu ou,se presara fulgi de migdale si zahar pietricele,se mai lasa aprox.15 min acoperit si apoi se da la cuptor
5 comentarii:
Mamaaa, ce bine arata! Mi-ai facut o pofta de as musca din ecran.
mmmm,,,,,foarte bine arata,abia astept sa fac si eu.
Waw, Banatanco ce cozonac fain ai facut!
meersi fetelor,va pup!
Mama mia cat de bine arata!!.. In veci nu voi reusi sa fac asa ceva!!...
Sarbatori fericite!!...
O stafeta a prieteniei te asteapta la mine pe blog!
Trimiteți un comentariu