miercuri, 13 octombrie 2010

Prajitura cu prune si migdale

avem nevoie de : 3 oua,150 gr.zahar,200 ml.smantana,o cescuta ulei,2 plicuri zahar vanilat,1 praf de copt,aprox.250 gr.faina, 1 kg de prune taiate si lasate cu zahar si scortisoara cateva ore,fulgi de migdale,zahar pudra ptr.ornat.
se face aluatul si se da ptr 5 min la copt,apoi se aseaza prunele deasupra si se presara fulgii de migdale dupa care se la in continuare la cuptor ptr aprox.40 de min la 160 grade









4 comentarii:

Georgiana Petru spunea...

Yummy ce bine arata tarta! Am o intrebare, ai postat aici http://www.petitchef.ro/retete/covrigi-fid-338199 reteta de covrigi. Ai scris pe undeva reteta exacta? Eu caut de ff mult timp reteta acestor covrigi care am mancat in Sibiu acum cativa ani. Multumesc!

Claudia-Maria spunea...

Georgina am verificat e a mea reteta de covrigi,o voi modifica,poti sa intri la mine la reteta la aluaturi si vezi cantitatile exacte,multumesc ptr aprecieri,te pup.

Micul spunea...

Bestiala, banatanco.Tare poftesc la o felie.
Te pup si-ti doresc o zi minunata.

Cool Chic Style Fashion spunea...

Le torte con la frutta sono sempre molto buone, ciao

Trimiteți un comentariu