luni, 13 septembrie 2010

Cotlet pizza art cu spätzle


reteta de spätzle : 2 oua,100 ml.apa,200 gr.faina,sare,piper,nucsoara,se prepara un aluat care se pune in sita speciala de spätzle si se lasa la fiert aprox,10 min,se servesc alaturi de orice friptura,snitel,tocanite,etc.




ptr friptura avem nevoie de cotlet de porc felii,condimente : sare,piper,oregano,busuioc,nucsoara,usturoi,ardei,rosii si cascaval felii







7 comentarii:

sara & Miki spunea...

super arata.... interesante aceste spätzle.

felis spunea...

delicios Claule...

Cristi spunea...

Salut, te-ar interesa un schimb de link ?

blogul meu http://retetalareteta.blogspot.com
titlu : Reteta la reteta

Claudia-Maria spunea...

Mersi fetelor,va pup!
da Cristi, cu placere voi pune linkul la favorite.

Anonim spunea...

Da s-ar putea totusi mai multe detalii de preparare,daca tot puneti retetele alea. Cum ar fi de ex ,daca trebuie prajit mai intai in tigaie sau se pune doar in cuptor.... Chestii de genu!!!

Liliana Toma spunea...

minunata reteta!!!

Claudia-Maria spunea...

cotletul condimentat si uns cu ulei sau untura se pune la cuptor pune se rumeneste apoi se adauga legumele si se mai lasa la cuptor pana acestea se inmoaie,apoi se adauga cascavalul ras si se mai lasa la cuptor pana acesta se topeste si capata o culoare aramie.

Trimiteți un comentariu