joi, 29 iulie 2010

Zama de vara


cu productie proprie de fasole verde si verdeturi,avem nevoie de 1 ceapa,2 ardei,bulion, kaiser (costita afumata),un morcov,oua, 4 cartofi,fasole verde,boia,sare,usturoi si verdeturi : telina,leustean,patrunjel,marar.

Se caleste ceapa cu ardeiul,morcovul si costita,apoi se pune o lingura de boia,se toarna apa si bulion ,se adauga cartofii taiati cuburi si fasolea verde taiata,se condimenteaza si se lasa la fiert aprox.1 ora la foc mic,cand e fiarta se taie aprox.3 catei de usturoi marunt se adauga oua si verdeturile taiate si se ia de pe foc.

4 comentarii:

Momo spunea...

ce zama bogata!

Carmen spunea...

Ohh,mama...cind am vazut titlul si poza cu blidul da zama,am salivat instantaneu!!!!...weekend fain!ţuc you!!!

Lili spunea...

Pot sa stiu si eu ce e chestia aia alba si dreptunghiulara din farfurie?

Claudia-Maria spunea...

ala e ou fiert in zama :)

Trimiteți un comentariu