spun asa ptr ca nu sunt multumita cum au iesit ;) dar data viitoare le voi face mai bine ;)
ptr aluat avem nevoie de 4 oua,5 linguri zahar,5 linguri pesmet (ptr 10 buc)
ptr sirop : 100 ml.apa,5 linguri zahar
ptr umplutura : 400 ml.frisca batuta cu intaritor
ptr deco : gelatina rosie sau gem de capsuni ,zmeura...
formele unse cu unt :
7 comentarii:
Nu stiu ce nu-ti place la ele, ca tare apetisant arata.trimite-le la mine, ca le rezolv eu.
Te pup cu drag Sussie.
ja ja bist du nett wie immer aber die sehen catastrofe aus :))) te pup si eu dulceato!
Da, poti sa trimiti si la mine cateva. :))
Claule mie imi plac ,daca nu iti plac arunca-le spre Craiova am deschis ferestrele deja;)
Te pup dulce!
stati mai ca nu am deschis firma de catering :)) olteanco,moldoveanco va tzuca banatanca ;) cu drag!
Clau... ce tentativa?... Le vreau eu... ca mie-mi plac... faci livrari la domiciliu?? :) Te pup.
Lasa Clau,ca si eu ma zdrobesc de 1 an sa fac eclere si de fiecare dat imi iasa niste ,,Balactrici".Ale tale savarine sint parfum in comparatie cu eclerele mele.Perseveram ce sa facem!
Pupicei!!!!
Trimiteți un comentariu