sâmbătă, 31 iulie 2010

Tarta cu gutui si crusta de migdale


ptr biscuit : 100 gr.unt,1 ou,100 gr,zahar,zahar vanilat si 200 gr.faina,se formeaza o coca care se intinde in forma de tarta.
umplutura : un borcan compot de gutui (700 ml) ,2 linguri zahar,scortisoara,se mai complecteaza cu 100 ml.apa,se lasa putin la fiert si se adauga un plic budinca vanilie desfacut in apa,se mai lasa la foc mic pana se ingroasa,apoi se toarna peste biscuitul din tava,deasupra se orneaza cu fulgi de migdale si zahar si se da la cuptor ptr aprox.30 de min.




2 comentarii:

Unknown spunea...

Gutuile sunt printre fructele mele preferate, tare bine arata tarta ta! A mai ramas vreo feliuta?

Claudia-Maria spunea...

data viitoare Kadia,asta s-a mancat deja ;)) te pup.

Trimiteți un comentariu