luni, 22 martie 2010

Supa crema de legume cu ciuperci


avem nevoie de : 2 morcovi,4 cartofi,3 radacini de patrunjel,o gulie,4 bucati telina,o ceapa si 2 catei de usturoi se pun la fiert se condimenteaza cu sare,piper,vegeta, se adauga putin ulei de masline si se acopera cu apa,cca.2 litri,se lasa la fiert 1 ora,apoi se mixeaza totul si se adauga 200 ml.smantana desfacuta in putin lapte in care am pus o lingura amidon alimetar sau faina,sa toarna peste supa de legume,si se mai lasa la fiert 5 min pana se ingroasa,apoi se pune o conserva de ciuperci taiate marunt si patrunjel.




se poate servi ca atare sau cu crotoane de paine prajita.

2 comentarii:

adnas54 spunea...

M-am bucurat cand am ajuns pe blogul tau sa vad Piata Unirii din Timisoara. Deci... indiferent unde te-au dus pasi, gandul a ramas acasa, nu? Te sarut. Sanda

Claudia-Maria spunea...

da cam asa si nu imi e rusine sa recunosc asta,sunt romanca si ma port ca atare oriunde m-ar duce pasii,te pup Sanda!

Trimiteți un comentariu