sâmbătă, 27 martie 2010

Risotto cu ciuperci



avem nevoie de : 2 cepe,500 gr.ciuperci proaspete curatate, ulei de masline,un pahar vin alb,1 litru de supa,sare,piper,nucsoara,patrunjel si cca 200 gr.orez.

Se pun la calit ceapa si ciupercile in ulei de masline,apoi se pune orezul,supa,condimentele si se lasa la fiert aprox.30 de min,pana e fiert orezul si numai este lichid in tigaie,se orneaza cu patrunjel,se consuma ca atare sau ca si garnitura pe langa fripturi,snitel,carnat,etc.

5 comentarii:

Sarea in bucate spunea...

2 PREMII PT TINE LA MINE PE BLOG!

Micul spunea...

Ce faine culori.Arata tare bine.
Un premiu fain la mine pentru tine.
Duminica placuta.

Claudia-Maria spunea...

fetelor mersi de premii,le adun maine ca acu plec la munca,o duminica faina va doresc.

dana spunea...

Si eu tot cu premii.:))..
O duminica frumoasa!!

fimere spunea...

une assiette appétissante pleins de saveurs bravo
bonne soirée

Trimiteți un comentariu