miercuri, 13 ianuarie 2010

Rulouri de curcan umplute cu spanac si parmezan

se aleg fileurile de curca,se bat putin si se condimenteaza

separat de fierbe spanacul,se toaca marunt,se rade parmezan,se adauga putin sare si usturoi



se formeaza rulourile,se prind cu scobitori,se stropesc cu putin ulei si se dau la cuptor


cand sunt rumeniti se prepara un sos ptr pasare (la plic) si se mai da la cuptor pentru cca 15 min.


se servesc cu garnitura.

3 comentarii:

Daniela Addario spunea...

Eu am facut pieptul umplut cu ciuperci, ceapa si sunculita, dar imi face cu ochiul pieptul tau cu sos... As servi o portie, chiar acum si as sterge cu piine tot sosuletul... yamiii...

Jack T spunea...

Ciao Fluture,

ai iesit tare fein si gustos.........

Tzuc

Miha spunea...

Arata deosebit de delicios!

Trimiteți un comentariu