avem nevoie de muschi de vita,ceapa,morcovi,ardei rosu,pasta de tomate (macinate de la mama din Romania ;) foi de fain,sare,piper,nucsoara,usturoi,amidon desfacut cu apa ptr sos
se pune la calit ceapa,morcovul si ardeiul in ulei de masline :
se adauga carnea :
se condimenteaza,sea dauga sucul de rosii si se lasa la foc mic 2 ore,apoi se pune 1 lingura amidon alimentar desfacut in apa sa se formeze socul si usturoi taiat marunt.
se pun la prajit schupfnudel (bagete de cartofi)
salata de varza dulce cu morcov
3 comentarii:
Ciao Fluture,
ai pregätit asa o Carne feine si eu väd numai acuma...Minunat..
Tzuc
na na ca poate daca scriam Rinder Rumpsteack mit gemüsse soße, schupfnudeln und kraut salat , vedeai mai repede :))))
Combinatia perfecta pentru mine, miam-miam ....
Trimiteți un comentariu