sâmbătă, 23 ianuarie 2010

Friptura de muschi de vita cu nudeln de cartofi


avem nevoie de muschi de vita,ceapa,morcovi,ardei rosu,pasta de tomate (macinate de la mama din Romania ;) foi de fain,sare,piper,nucsoara,usturoi,amidon desfacut cu apa ptr sos



se pune la calit ceapa,morcovul si ardeiul in ulei de masline :

se adauga carnea :



se condimenteaza,sea dauga sucul de rosii si se lasa la foc mic 2 ore,apoi se pune 1 lingura amidon alimentar desfacut in apa sa se formeze socul si usturoi taiat marunt.


se pun la prajit schupfnudel (bagete de cartofi)




salata de varza dulce cu morcov

3 comentarii:

Jack T spunea...

Ciao Fluture,

ai pregätit asa o Carne feine si eu väd numai acuma...Minunat..

Tzuc

Claudia-Maria spunea...

na na ca poate daca scriam Rinder Rumpsteack mit gemüsse soße, schupfnudeln und kraut salat , vedeai mai repede :))))

Gabi spunea...

Combinatia perfecta pentru mine, miam-miam ....

Trimiteți un comentariu