marți, 26 ianuarie 2010

Escalop de piept de curcan cu sos de ciuperci si pilaf

se pune pieptul de pui intr-un vas ptr cuptor cu putin ulei si condimente ptr pasare, cand e prajit se pun ciuperci la conserva si se face un sos de amidon si frisca lichida cu boia,nucsoara,usturoi si cimbru se toarna peste pieptul de curcan si se mai da la cuptor ptr cca 15 min







3 comentarii:

laura spunea...

Mey cuscra ar trebui sa iti deschizi un ristorante ca tare faina bucatareasa mai esti...zau asa...vrei sa ma omori cu zile,sa lesin p'acilea de pofta?? :))

Jack T spunea...

Nu imi place , nu pe Cuvint........

Da dacä mä chemi , atuncia........
Da nu vreau mult , o Farfurie numai.. sau vreo 15 :-)))))))))
Tzuc

Claudia-Maria spunea...

Cuscra daca oi deschide te pun pe tine bucatareasa sefa,vii aici cu nora da ;)
ete Jacob de unde 15,mai am 2 buc,daca te multumesti bine daca nu multumitului i se ia darul :)) io de mult te tot chem,adica mai bine zis te inviti tu :)))) vreo 2 ore nü de noi ;)
tzuc ja!

Trimiteți un comentariu