miercuri, 30 septembrie 2009

Platou aperitiv ptr copiii de la gradi :)))

intrerup postarile din concediul in Italia ptr a va prezenta (moama parca asi fi la tv :))) prezentatoare :))) munca mea de ieri si azi dimineata ptr copiii de la gradi de la Andi, ieri am vazut un anunt la peretele gazeta cu noutati de la gradi,cum ca azi 1 octombrie fac o masa comuna cu tema 'Mancare sanatoasa' si ar fi frumos daca ar aduce copiii de acasa cate ceva , asa ca zis si facut, am intrebat educatoarea ce si cum si treci la treaba, mai intai cumparaturi, unde intr-o parcare am avut si un mic accident, am lovit un bolovan destul de mare, incat am distrus roata, bolovan ramas acolo dupa un santier la drum in parcare, am facut clar reclamatie la magazinul cu pricina, in fine, sa ma fi vazut pe mine ieri intr-o parcare cum incercam sa schimb roata :)))))))))) in viata mea nemaifacand asa ceva, in final am sunat svabu sa vina sa rezolve problema :))) in fine, deci am pregatit ptr copii asa : oua umplute soricei, vaporase de cartofi umplute cu quark, ineluse cu cremvursti, morcovi,ardei rosu, struguri, castravete, hai ca de fapt vorba lunga saracia omului va arat ce am preparat :
cositele cu cremvursti - idee preluata de la Mihaela,banatanca din Germania :


rulada aperitiv cu salam uscat,ardei rosu si cascaval :


barcutele cu cartof fiert, quark, castravete,ardei si morcov taiat si sunca in loc de panza :))


soriceii (oua umplute) :

amenajez platoul :


Inelusele cu cremvursti, de la cosite taiate, e mai atragator ptr copii :))



8 comentarii:

Jack T spunea...

Ciao Fluture,

vezi, dacä mai fii chemat pe mine te-asi fii ajutat la amindouä Probleme. Ti-asi fii schimbat Roata si ti-asi fii mincat si Lucrurile astea urite:-)))))))))))vezi ce om bun sint eu ? de nunai , nu ??

Tare feine Schmekerii aiu fabrikat. Complimento !!!

Ciao

Claudia-Maria spunea...

Hei du räuber, leckereien nici nu au ajuns la copiii de la gradi,am primit platourile goale :))) dar roata te-asi lasat sa o schimbi ;))) what a gentelmann, jos palaria man! mey cati barbati au trecut pe acolo, nici unul si-a oferit ajutorul :((((((((( poate nu le place farba mea rosie la par, ma fac iar bruneta???????? :))))))))

Jack T spunea...

nix brunetä,

Blondä , asta este in.Gibts sogar `Studien pe Thema asta. Toatä Lumea are Vorurteile de Blondine , da o blondinä primeste prima ajutor....
Sau Tu setzten und Trend nou. Brunetä-Blondä...

Ciao

Mirela spunea...

Super platoul si bunataturile!Ce rabdare ai avut Claule:))...felicitari!!!
Pupici multi!

Claudia-Maria spunea...

Jacob nu-s nici bruneta,nici blonda, is roscata mai nou :))))))))), mir ist egal wegen Trend! ptr ca chiar este Trend blonda cu suvite brunete :)))
Mirelus tks a lot sweety, cand ma gandesc cat am lucrat la ele si in vreo 10 min s-a ras tot,mi.au zis educatoarele :)))) ma bucur anyway, a fost o surpriza placuta ptr kids :)) kiss ya!

Jack T spunea...

Nix Trend , a fost numai Gag....
Rämii as cum iesti si calculeazä tot Timpil prima datä cu neajutor cä Lumea este pe Zi ce trece tot mai rea si egoistä.

Ciao

Claudia-Maria spunea...

stimmt ganz genau, hast rechts,respect man!

Unknown spunea...

foarte frumos si bun,felicitari

Trimiteți un comentariu