se pregatesc ardeii : se spala si se curata de samburi, se pregateste umplutura ca la sarmale : se caleste o ceapa mare sau doua mai mici, se adauga boia, se pune peste carnea macinata, se condimenteaza cu sare,piper,nucsoara, se pune orez, marar.
se umple ardeii si se pun in kukta, se adauga foi de dafin,bulion si apa cat sa ii acopere :
3 comentarii:
Ce pofta mi-e ! Mama imi zicea aseara ca a facut ardei umpluti, acuma ii vad si la tine ... asta cred ca este un semn, sa fac si eu :)
Da mîndră-i pipearca ta!
Daca gasesc ardei si eu o sa fac!
Te ţuc!
Ala e semn clar,pune-te si fa ca is ardei pana'i hau in Piata la Cimisoara :))
Carmen zici ca-ti place pipearca, e ungureasca asta e cea mai apropiata cu a noastra de pe piata, cand gasesc intotdeauna cumpar, va tzuc si io.
Trimiteți un comentariu