inventata ieri :))
se coace in tava rotunda cu pereti detasabili
crema este din 200 ml. frisca batuta cu intaritor,250 gr.mascarpone, zahar vanilat si 3 linguri de zahar, 3 foi de gelatina muiate in sirop caramel :
se pune crema peste blatul rece si se lasa la frigider cca 4 ore :
Am facut un blat caramel din 2 oua, 150 gr.zahar, 1 lingura margarina,cca 100 ml sirop caramel (din 2 linguri de zahar ars stins cu lapte) 1 praf de copt, faina cat cuprinde ca sa devina un aluat de chec.
crema am preparat-o cu ajutorul meu de bucatarie :
crema este din 200 ml. frisca batuta cu intaritor,250 gr.mascarpone, zahar vanilat si 3 linguri de zahar, 3 foi de gelatina muiate in sirop caramel :
se pune crema peste blatul rece si se lasa la frigider cca 4 ore :
8 comentarii:
Moin.lecker.Meine email Cajowitt@aol.com.Der Link geht nicht,ich warte das Du eine email schreibstSchönen Sonntag Cami
Astept ajutorul bucatar, sa ridice premiul care te asteapta la mine pe blog. Pupici !
Cami am trimis email,sper sa ne join cat mai curand, te pup.
Daniela u made my day, grazie senora, un bacio per te.
Very nice this cake!
Claudia, am un premiu pe blog pt tine! te astept cu drag sa-l ridici! te pup!
yummm!!!ce bine arata!acum am descoperit si eu blogul tau ...felicitari! arata delicios
Scuze ca scriu aici,vad ca nu sa actualizat postarea,te asteapta un premiu la mine.O seara buna Cami Pacat ca nu ai chat
Fetelor multumesc din suflet ptr comentariile voastre, Cristina si eu l-am descoperit al tau miami,Mary tks a lot, Diamond,Cami mutumesc ptr premii, sunteti dragute, va pup pe toate.
Trimiteți un comentariu