se pune la prajit o ceapa si 500 gr.carne macinata :
se pune marar, boia, sare, nucsoara si piper :
se intinde aluatul frantuzesc (de cumparat ) si se taie cu o cana rondele care se aseaza in tava cu hartie de copt, se pune cu o lingurita carne :
apoi se impatura :
se da la cuptor ptr 20 min.
5 comentarii:
Vreau si eu, cred ca sint bune, bune, bune... mai ales cu un paharut de coca cola alaturi, ca sa nu zic vin sau bere, ca dupa aia se poate intrepreta... hi... hi... Pupici !
arata super bine merdenelele tale, n-am facut niciodata cu carne!:D cred ca sunt tare bune!:D
Daniela va cu un dolce vino merge mai bine :) te tzuc.
Diamond da sunt foarte bune si carne, mai fac si cu branza dar cu carne sunt mai satioase, nu am mai cinat nimic aseara, incearca si ai sa vezi, te pup.
Multumesc de reteta!
Eu tot din Banat vin si "specialitatile" mele din copilarie vor ramane cat voi trai eu: Merdenelele (cu carne si branza) precum si langos-ul normal - doar cu ceva sare presarat....Hmmmm.
Locuiesc in Koblenz, dar des mi-e dor, sa mai mananc specialtatile de acasa...
Merci si multe salutari !
Romana
Trimiteți un comentariu