Ingredinte : 500 gr.mascarpone,400 ml.frisca batuta cu intaritor, 2 galbenusuri, esenta de rom, 2 linguri ciocolata amaruie rasa,200 gr.zahar, 1 pachet de piscoturi,200 ml.cafea tare.
Mod de preparare : se bat 2 galbenusuri cu 200 gr.zahar,esenta de rom si 2 linguri apa, pana devine spuma,se adauga mascarpone,ciocolata si frisca batuta.
Intr-o tava dreptunghiulara se pune un strat de piscoturi muiate putin in cafea pe o parte numai
se pune un strat de crema si se acopera cu un strat de piscoturi :
se mai pune un strat de crema si se pudreaza cu cacao :
4 comentarii:
Cu cea mai mare placere Vincent,o voi face.
Ce bun a fost Tiramisu. Yamii yamiii :-) Abia astept sa ma mai indop din mancarurile tale. Te pusi iubita mea
Las ca numa maine nu-i poimaine Miha si ne vedem iarasi,kisses and hugs.
Imi place foarte mult blog-ul tau ! la tiramisu eu folosesc in loc de cafea pentru inmuiat piscoturi cacao cu zahar (de aia cum fac la fetita dimineata cu lapte )si cu apa calda ,pentru ca fetita mea e innebunita dupa tiramisu si evit cafeaua pt.copii .mult succes !!!!
Trimiteți un comentariu