Aluatul : 1 ou,150 gr.margarina,150 ml.iaurt natur,300 ml.lapte caldut,1 cub de drojdie,putin zahar,1 lingurita sare,aprox.800 gr.faina
se macina jumerele se face o pasta,se sareaza si se pipereaza dupa gust
se intinde aluatul apoi se adauga un strat de pasta de jumere
se repeta aceasta operatiune de 3 ori,dupa care se intinde si se taie cu paharul rotund ,se ung cu ou,se presara chimion sau susan deasupra si se dau la cuptor
se servesc calde sau reci.
9 comentarii:
Ce bune trebuie sa fie cu jumere, mi s-a umplut gura cu apa de pofta... Yamiii...
hai ca nu-i departe schweiz,vii la mine sa servim impreuna,pe mine ma doare deja stomacul,iar am abuzat de ele :)
mi-ai facut pofta si uite cat e ceasul :D
Draga mea, te asteapta la mine doua frumoase premii ! Pupici si o zi buna !
Daniela iti multumesc din suflet ptr incredere, sunt la inceput de drum dar voi imi dati aripi (nu redbull :))pusi
buna zua,
no zi si mie de unde ai tu jumeri la germania?:):)
Pupici
no iti zic de la metzgerei romanesc din Heilbron sau Nürnberg, doar ca eu imi aduc si din Romania si le macin si le pun la congelator ;)
minunate trbuie sa fie yammi!!!!!!
Trimiteți un comentariu