Ingredinte ptr gulas : 500 gr carne porc sau vita taiata cuburi,2 cepe,1 ardei rosu,100 ml bulion sau pasta de rosii, 1 lingura boia de ardei,putina sare,pipei,foi de dafin
Se pune la calit ceapa,ardeiul si carnea,cand sunt calite se adauga boiaua si se mai lasa putin la prajit sa se formeze o prajeala,
se adauga bulionul,
se lasa la fiert o ora la foc mic,cand e carnea fiarta se face un rantas subtire da faina.
Ingredinte ptr spätzle (tarhana cu faina) : 2 oua,1/8 apa rece,putina sare,250 gr.faina, din care se prepara un aluat elastic,
se prepara spätzle cu o razatoare speciala si se pun la fiert 15 min,
Se serveste cu salata sau muraturi,eu am facut eisberg salata cu ceapa rosie si dresing cu verdeturi,Pofta buna!
2 comentarii:
Ce foame am in mine ca salivez pe tastatura....arata delicios...trimite-mi si mie oleaca :)
Hai Laurel ca iti dau :) ce tzuc.
Trimiteți un comentariu